Ingrediente
- sfeclă rosie cca. 1000 g,
- hrean 1 bucată,
- sare de mare 1 lingură,
- zahăr brun 1 lingură,
- praf de chimen 1 linguriță,
- oțet din vin cca. 100 ml,
- apă plată cca. 250 ml.
Mod de preparare
Sfecla se spală și se pune la copt în vasul ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot, pentru cca. 2 ore, la programul HIGH.
Se încearcă cu o scobitoare dacă e pătrunsă.
Se lasă la răcit, se curăță de coajă și apoi se rade pe răzătoarea fină.
Hreanul se curăță de coajă, se rade fin și se adaugă la sfeclă.
Se amestecă apa, oțetul, zahărul, parful de chimen și sarea până se dizolvă ingredientele.
Se adaugă la compoziția de sfeclă și se amestecă până se încorporează toate ingredientele.
Se pune în borcane și se pune la rece.
Se poate consuma imediat sau pe parcursul iernii. P.S. Niciodată nu rămâne peste iarnă :D ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla cu hrean, la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|