Friptura de caprioara cu sos de fructe de padure, morcovi caramelizati si fenicul
Postat de alldaycooking in Mancaruri cu carne 29 Ian 2012 | 11243 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 29.01.2012, 17:41
unde erai cand imi trebuia o retete de vanat superba
la 29.01.2012, 17:43
Multumesc Adina, sa stii ca reteta asta nu o stiam nici eu, am adaptat cu mi-a trecut prin cap si a fost ok!
la 29.01.2012, 17:48
ce bine suna si cat de bine arata!!!
la 29.01.2012, 17:49
tare bune combinatii trec prin capusorul tau
la 29.01.2012, 17:50
Daca pretul nu ar fii aberant, cred ca as face mult mai des astfel de fripturi!
la 29.01.2012, 17:56
la 29.01.2012, 18:18
Nu am mancat niciodata dar sigur e bun!!
la 29.01.2012, 18:20
Carnea de caprioara e foarte buna si noua ne-a placut foarte mult!
la 29.01.2012, 19:56
Multumesc!
la 29.01.2012, 20:14
prezentarea este ffff frumoasa
la 29.01.2012, 20:50
Multumesc!
la 29.01.2012, 21:05
yamiii,ce bine arata
la 29.01.2012, 21:16
Multumesc Elena!
la 29.01.2012, 23:29
Ce frumos ai prezentat!
COMENTEAZA