Friptura de curca in sos alb cu ciuperci si ardei copt

Postat de merisor67 in Curcan
14 Feb 2014 | 8774 vizualizari

Am luat de la mama o curca de curte din care am facut o supa si o friptura. Atat m-am gandit si razgandit ce fel de sos sa fac la friptura, ca in final sa fac ceva intre sosul bechamel si ciulama. Tare bun a iesit, au tinut sa-mi spuna asta, pe rand, membrii familiei!

Inapoi la reteta

Comentarii (46)

la 14.02.2014, 12:24
buna buna
la 14.02.2014, 12:25
Mai Meri ,mie imi chioraie matzele ,si tu....Brutus)super arata
la 14.02.2014, 12:25
Motanel
la 14.02.2014, 12:27
Crisule, papa si tu ceva acolo ca sa nu mai chioraie matele ) apoi vii la mine la masa
la 14.02.2014, 12:28
sigur o fost curca ?
la 14.02.2014, 12:29
Adina, sigur, sigur! ))
la 14.02.2014, 12:29
si nu ti-a ajuns friptura aia bestiala in sosul ala alb cu ciupercutze ,o mai trebuit sa faci si ardei copt)))
la 14.02.2014, 12:30
Deci imi place sosul alaaaaa Curca nu cred c-am mancat!
la 14.02.2014, 12:32
ce mancarica grozava!!!
la 14.02.2014, 12:34
Ce bine arata mancarea ta
la 14.02.2014, 12:55
la 14.02.2014, 12:59
ce bunatate ai facut aici
la 14.02.2014, 13:08
la 14.02.2014, 13:13
Va multumesc frumos, tuturor!
la 14.02.2014, 13:43
Cum era sa lesin olecuta, daca nu cu imaginea asta in fata? Delicioasa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking