Friptura de ied cu ceapa rosie si usturoi

Postat de mihaelar63 in Mancaruri cu carne
10 Mai 2021 | 3527 vizualizari

  ,, Retete pascale " Anul acesta ,pentru masa de  Paste ,am inlocuit mielul cu iedul. Din timp am anuntat si comandat un cunoscut ce crestea capre la munte [in aer curat cu mancare buna si apa limpede}.  Prietenii ce s-au ospatat din aceasta friptura au zis ca si ei vor ied de acum inainte. Iedul are o carne frageda, mai dulce decat cea a mielului si cu mai putin gust specific ca acesta.  

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 10.05.2021, 19:32
Eu nu refuz, pot sa o mananc si dezbracata, fara ceapa si usturoi
la 10.05.2021, 20:16
Și noi tot ied, anul acesta! Bunnnn!
la 10.05.2021, 21:09
la 10.05.2021, 21:26
la 10.05.2021, 21:55
Buna!
la 10.05.2021, 22:11
la 10.05.2021, 23:11
Arată foarte fain...!
la 11.05.2021, 07:23
Arata foarte bine și este foarte gustoasa!
la 11.05.2021, 08:20
la 11.05.2021, 09:48
Gustoasa!
la 11.05.2021, 10:30
la 11.05.2021, 11:04
Ce apetisantă e!
la 11.05.2021, 19:09
Eu raman la o tava cu cartofi!
la 11.05.2021, 21:35
la 12.05.2021, 21:19
Rocsi draga , garantez pentru ied !!! Ai putea indrazni sa gusti !!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking