Friptura de iepure cu galbiori, champignon si rosii cherry

Postat de ANCA in Mancaruri cu carne
11 Dec 2010 | 10766 vizualizari

O delicatesa inspirata din bucataria frantuzeasca, numai buna pentru o masa de Revelion alaturi de cei dragi!

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 11.12.2010, 21:16
frumos iepurasul tau si imi place farfuria
la 11.12.2010, 21:19
vreau si eu iepure!!!!
la 11.12.2010, 21:27
f bun, si mie im place iepurele, dar am o nedumerire: habar n-am care iepure e de casa si care de camp...ca aici este doar " iepure" si atat....
la 11.12.2010, 21:41
buun
la 11.12.2010, 21:42
Adasev, probabil ca e de.. ferma daca il iei din hipermarket, nu cred ca ar fi de camp..
la 11.12.2010, 21:50
la 11.12.2010, 21:53
O reteta pe cinste bravo!!!
la 11.12.2010, 22:00
ce bun
la 11.12.2010, 22:08
N-am mancat iepure niciodata,dar combinatia mi se pare o delicatesa,mai ales daca-i cu galbiori
la 11.12.2010, 22:29
multumesc! nici eu nu mai mancasem iepure din copilarie, asa ca am savurat din plin
la 11.12.2010, 22:35
ba eu am papat, e tare bun Fratele meu creste iepuri de rasa, din parinti campioni..... Sunt imensi , un iepure taiat ramane la 8-9 kg, cat un miel
la 11.12.2010, 22:47
am mancat cand eram mica nu-i mai stiu gustul dar cred ca-i bun 5f
la 11.12.2010, 23:51
arata delicios!
la 12.12.2010, 09:38
Ina, wau! ar fi chair interesant de vazut un copan d-ala
la 12.12.2010, 12:29

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking