la 11.12.2010, 21:16 frumos iepurasul tau si imi place farfuria
la 11.12.2010, 21:19 vreau si eu iepure!!!!
la 11.12.2010, 21:27 f bun, si mie im place iepurele, dar am o nedumerire: habar n-am care iepure e de casa si care de camp...ca aici este doar " iepure" si atat....
la 11.12.2010, 21:41 buun
la 11.12.2010, 21:42 Adasev, probabil ca e de.. ferma daca il iei din hipermarket, nu cred ca ar fi de camp..
la 11.12.2010, 21:50
la 11.12.2010, 21:53 O reteta pe cinste bravo!!!
la 11.12.2010, 22:00 ce bun
la 11.12.2010, 22:08 N-am mancat iepure niciodata,dar combinatia mi se pare o delicatesa,mai ales daca-i cu galbiori
la 11.12.2010, 22:29 multumesc! nici eu nu mai mancasem iepure din copilarie, asa ca am savurat din plin
la 11.12.2010, 22:35 ba eu am papat, e tare bun Fratele meu creste iepuri de rasa, din parinti campioni..... Sunt imensi , un iepure taiat ramane la 8-9 kg, cat un miel
la 11.12.2010, 22:47 am mancat cand eram mica nu-i mai stiu gustul dar cred ca-i bun 5f
la 11.12.2010, 23:51 arata delicios!
la 12.12.2010, 09:38 Ina, wau! ar fi chair interesant de vazut un copan d-ala