Ingrediente
- 1 pulpa de miel,
- condimente pt miel(mix cumparat),
- 6 catei usturoi(3 la impanat, 3 la sfarsitul prepararii),
- ulei de palmier,
- patrunjel verde.
Mod de preparare
Am optat pt o friptura simpla de miel.
Am curatat bine pulpa de pielite, am spalat-o, am intepat-o din loc in loc cu cutitul si am impanat-o cu usturoi. Dupa ,,toaletare,, am asezat-o in tava, am ,,pudrat-o,, cu condimente pt friptura de miel, am uns-o cu putin ulei de palmier, am mai adaugat si 1 cana de apa si am dat-o la cuptorul preincalzit, unde am lasat-o cam 1 ora si 30 minute, timp in care am tot umezit-o cu zeama din tava si am intors-o si pe partea cealalta.
Inainte de servire, am adaugat 3 catei de usturoi taiati marunt si cateva frunze de patrunjel tocate marunt. A iesit asa cum se vede, am servit-o cu cartofi natur si salata de castraveti proaspeti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|