Friptura de miel

Postat de Sylvia in Oaie
22 Apr 2014 | 11436 vizualizari

Va prezint asa cum v-am promis friptura de miel facuta in acest an pentru masa de Paste, friptura de miel marinata 36 de ore, facuta la 140 de grade timp indelung. Am incercat sa o prepar altfel decat in ceilalti ani sa o las la marinat cu vin si ierburi aromate timp indelung si am facut-o la cuptor in doua etape , la 160 si apoi 140 de grade, timp de aproape 5 ore, a iesit deosebit de buna si frageda, fara sa exagerez probabil cea mai buna friptura de miel facuta vreodata.

Inapoi la reteta

Comentarii (44)

la 24.04.2014, 12:12
ma bucur ca va place
la 24.05.2014, 16:38
la 29.05.2014, 07:34
tare buna!
la 21.10.2014, 11:33
deliciu !!!
la 22.10.2014, 16:46
Delia sper sa o testezi
la 24.03.2015, 09:52
Foarte buna!
la 25.03.2015, 13:02
Afaceri la nivel international. Daca reusiti sa va gasiti 1 h din timpul d-voastra liber, contactati adresa de e-mail: [email protected]
la 25.03.2015, 14:20
la 25.03.2015, 16:42
Cat de bine arata!
la 29.03.2015, 16:48
Sylvia,tot mai tentata sunt sa probez si eu aceasta varianta de friptura,pregatita pret de 5-6 ore. am vazut prima data la Nigella,mai apoi la Adi Hadean iar acum la tine si trbuie sa recunosc ca ma atrage mult ideea.
la 29.03.2015, 17:38
la 31.03.2015, 15:10
Cu siguranta e delicioasa, anul acesta am si eu in plan o friptura gatita astfel.
la 04.04.2015, 22:03
la 07.04.2015, 10:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking