Ingrediente
- Ingrediente:
- carne de miel
- 4-5 cartofi
- 1 capatana de usturoi
- 5 linguri de pasta de tomate
- 1 cana de apa
- 30 ml ulei
- sare
- piper
- oregano
- marar verede
Mod de preparare
Mai inatai spalam bine carnea de miel si o punem la foc sa dea intr-un clocot.
Dupa ce a dat in clocot, mutam carnea intr-un vas de yena. Curatam si taiem cartofii felii si ii punem in vasul de yena impreuna cu carnea. Facem un sos din pasta de tomate, apa, sare, piper si usturoiul tocat marunt si o turnam peste carnea de miel.
Adaugam si uleiul si presaram oregano uscat sa isi lase gustul. Dam friptura la cuptor pentru 50-60 de minute. Din cand in cand, mai intoarcem carnea de pe o parte pe cealalta.
Cand este gata, se adauga mararul tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel la cuptor cu oregano" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|