Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar

Postat de AlexandraOrdean in Porc
28 Feb 2016 | 2693 vizualizari
Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar

Ingrediente

  • 400 gr cotlet de porc fara os
  • 200 gr carnaciori Radic
  • 150 gr cioperci champignon mini
  • 400 gr cartofi medii
  • Untura de porc
  • Ulei
  • Sare
  • Piper
  • Herbs de provence
  • Cimbru
  • Marar proaspat

Mod de preparare

  • Spalam bine si transam cotletul.
  • Intr-o tava de yena punem untura si condimentele.
  • Asezam carnea, carnaciorii si ciuperciile spalate si taiate felii.
  • Asezonam, punem un pahar de apa, acoperim cu foliie de aluminiu si dam la cuptor pt 50 minute.
  • Inlaturam folia si mai lasam inca 15 minute.
  • Cartofii ii spalam bine si ii fierbem in coaja pana intra furculita usor.
  • Ii decojim, si ii taiem jumatati.
  • Ii prajim in baie de ulei, devenind astfel crocanti la exterior si moi in interior.
  • Tocam marunt mararul proaspat si amestecam cu cartofii calzi.
  • Servim impreuna cu friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc aromata Godina, cu cartofi aurii cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Snitel vienez cu cus-cus

Postat de timea

Snitel vienez cu cus-cus

Carnea o feliem si o batem cu ciocanul de snitele. (pentru a nu stropi in jur punem peste felia de carne o bucata de folie alimentara). Saram si piperam fiecare bucata de carne batuta. ...

Citeste continuarea

Muschi de porc cu sos de mere si legume sote

Postat de vio_dreams

Muschi de porc cu sos de mere si legume sote

Amestecam intr-un bol condimentele si frecam bine muschiul cu amestecul rezultat. Punem muschiul in folie de aluminiu si il punem in tava. Adaugam vinul alb si dam la cutor 30-40 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.02.2016, 15:47
bravoo, Alexandra!
la 28.02.2016, 15:51
la 28.02.2016, 15:59
Yamii!
la 28.02.2016, 16:01
Bun bun
la 28.02.2016, 16:21

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking