Escalop de porc cu ciuperci
Postat de oanapl
Se spală carnea apoi se taie în felii și se bat ușor cu ciocanul. Se condimentează cu sare și piper pe ambele părți. Se pune uleiul la încins. Se trec bucățile de carne prin...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareSe spala bine carnea si se cresteaza. Amestecam condimentele si se condimenteaza carnea, se aseaza in tava. Se taie portocalele in jumatate. Stoarcem zeama de la portocale peste carne, se adauga ulei si 1 cana de apa. Se da la cuptor pana se rumeneste frumos. Am pisat 1 capatana de usturoi, am frecat putin cu ulei si am adaugat 100 ml smantana.Am servit cu cartofi la cuptor Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de oanapl
Se spală carnea apoi se taie în felii și se bat ușor cu ciocanul. Se condimentează cu sare și piper pe ambele părți. Se pune uleiul la încins. Se trec bucățile de carne prin...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Se spala carnea apoi se taie in felii (mi-au iesit 9 felii) si se bat usor cu ciocanul. Se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pun...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|