Ingrediente
- 1 kg carne de porc
- rozmarin
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- 4-5 catei usturoi
- ghimbir
- coriandru
- 200 ml vin
- 7 linguri ulei de masline
Mod de preparare
Intr-o tava, adaugam uleiul de masline, adaugam carnea taiata felii.
Amestecam sare, piper, coriandu, boia de ardei, ghimbirul ras prin razatoarea mica (1 feliuta am foloist) si presam peste feliile de carne.
Adaugam ustuoiul pisat si facut mujdei, rozmarinul, turnam vinul (rosu am folosit) si apa, cat sa acopere carnea.
Dam la cuptorul incalzit, pana scade lichidul si friptura este gata.
Se serveste cu garnitura (noi am servit alaturi de o salata de varza murata).
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|