Ingrediente
- 500gr carne de porc,
- 100ml vin rosu,
- sare,
- piper,
- coriandru,
- chimen,
- un pic de ulei,
- 1 ceapa,
- 10 cuisoare.
Mod de preparare
Mai intai bucata de carne,intreaga, se prajeste un pic pe toate partile.Cand a capatat o crusta aurie se ia de pe foc si se pune intr-un vas cu care se va introduce la cuptor.Se condimenteaza cu sare,piper,cimbru,coriandru,chimen macinat apoi se toarna vinul si uleiul deasupra.Se curata o ceapa si se taie in doua.In fiecare jumatate se introduc 4-5 cuisoare dupa care se pune langa carne.Se acopera totul cu un capac si se da la cuptor.Dupa o ora,se ia capacul si se mai lasa in cuptor.Din cand in cand carnea se unge cu sosul din tava.Dupa inca o ora carnea e gata si se poate scoate din cuptor.
Se serveste cu garnitura de legume sau de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc vietnamez" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|