Friptura de porc vietnamez

Postat de margo in Porc
18 Dec 2014 | 8305 vizualizari
Friptura de porc vietnamez

E mult mai sanatoasa carnea de porc vietnamez.Nu e asa grasa si nu contine colesterol.Porcii vietnamezi se tin foarte usor deoarece nu mananca mult si nu sunt pretentiosi la mancare.Un porc vietnamez ajunge la 70-80kg.Nu sunt foarte mari,dar sunt foarte rentabili.Pe langa carne,si din porcii vietnamezi se prepara aceleasi mezelui ca din porcii autohtoni.Preparatele din carnea de porc vietnamez sunt recomandate cardiacilor si diabeticilor.Asa ca sa vedem o reteta sanatoasa.

Ingrediente

  • 500gr carne de porc,
  • 100ml vin rosu,
  • sare,
  • piper,
  • coriandru,
  • chimen,
  • un pic de ulei,
  • 1 ceapa,
  • 10 cuisoare.

Mod de preparare

Mai intai bucata de carne,intreaga, se prajeste un pic pe toate partile.Cand a capatat o crusta aurie se ia de pe foc si se pune intr-un vas cu care se va introduce la cuptor.Se condimenteaza cu sare,piper,cimbru,coriandru,chimen macinat apoi se toarna vinul si uleiul deasupra.Se curata o ceapa si se taie in doua.In fiecare jumatate se introduc 4-5 cuisoare dupa care se pune langa carne.Se acopera totul cu un capac si se da la cuptor.Dupa o ora,se ia capacul si se mai lasa in cuptor.Din cand in cand carnea se unge cu sosul din tava.Dupa inca o ora carnea e gata si se poate scoate din cuptor.

Se serveste cu garnitura de legume sau de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc vietnamez" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Costițe prăjite

Postat de panacris

Costițe prăjite

Coastele spălate și porționate se pun la prăjit într-o tigaie grill, preîncăzită. Se prăjesc pe ambele părți, până se rumenesc bine, la foc mediu, neacoperit. Atenție,...

Citeste continuarea

Jambon imbatat cu Stella Artois

Postat de Constelatialeu

Jambon imbatat cu Stella Artois

Am scos jambonul de la congelator si l-am lasat 1/2 de ora, apoi am pregatit un amestec din condimentele Kotanyi, boia dulce, ulei de masline si apa minerala. Am frecat jambonul inca inghetat, cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.12.2014, 11:58
la 18.12.2014, 12:33
Cred ca este gustoasa
la 18.12.2014, 12:38
la 18.12.2014, 13:32
la 18.12.2014, 13:47

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking