Friptura de pui cu cartofi si rosii cherry in sos de vin cu rozmarin si cimbru la vasul de lut, tajine
Postat de rivka in Pui 14 Sep 2010 | 7665 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (39)
la 14.09.2010, 14:19
asta voiam sa scriu si io da' mi-ati luat-o inainte. pune rivka asta un titlu de stii deja toata reteta)))))
la 14.09.2010, 14:19
la 14.09.2010, 14:23
a uitat sa scrie ca e si "cu piele crocanta pe care o inlatura, ca ingrasa"
la 14.09.2010, 14:24
Friptura de pui cu cartofi si rosii cherry in sos de vin cu rozmarin si cimbru la vasul de lut, tajine,cu piele crocanta pe care o inlatura, ca ingrasa". zau nu mai era nevoie de mod de preparare)))
la 14.09.2010, 14:25
la 14.09.2010, 17:16
phahahaha scuze de titul fetelor eu sunt cam obosita si iar vb limbi straine, nu ma mai stiu exprima concis si scurt :-s, stiu dar nu am rabdare , acum vad si eu ce titlu am pus ...pana il citesti te saturi
la 14.09.2010, 17:17
IONIX TE-AI TUNS?
la 14.09.2010, 17:29
euuuuuu??? nuuuuuuuuuuuu... am parul strans taaaaaaare in codita, intr-o parte asa
la 14.09.2010, 21:49
imediat am recunoscut brand-ul dupa cele doua lumanari rosii
la 15.09.2010, 14:18
pe langa fripturica si fundalul este nemaipomenit de reusit...............m-am intors sa vad ce se mai intampla pe aici
la 15.09.2010, 14:58
Este preparat pentru cina festiva ? Arata super ! medi......, suntem pe baricade....
la 15.09.2010, 21:32
multumesc nu e pt cina festiva ...nu , este pt cina oarecare acasa....
la 28.09.2010, 10:48
arata f bine..
PS; daca ii spun bunicii mele ca am gatit cu rosii cherry o sa se uite la mine ca pisica in calendar cred ca cuvantul romanesc era: rosii ciresele, nu?? bunicamea stie de rosii ciresele) insa de cherry cu siguranta nu!
PS: nu o lua personal, am vrut doar sa fac o paranteza pe mine m-a amuzat toata discutia de la pudding
o zi frumoasa!
COMENTEAZA