Ingrediente
- 6 pulpe,
- 2 cepe,
- 3 ardei,
- 6-7 cartofi,
- 2linguri de bulion,
- 1 lingura ulei,
- ardei boia iute,
- sfecla rosie
- cimbru,
- sare,
- 1 cana de apa
Mod de preparare
Se curata cartofii si se taie cuburi mai mari, ceapa si ardeiul se taie julien. Se pun legumele in tava, se adauga pulpele , (taiate separat copanelul de pulpa)1 cana de apa, ulei. Se pune peste pulpe cele 2 linguri de bulion,se pudreaza cu ardei boia iute, se adauga un praf de sare si cimbru. Se introduc in cuptorul preincalzit pana cand se rumenesc pulpele. In acest timp se da sfecla pe razatoarea mare. Se face un sos din ulei, otet, sare , zahar dupa gust, se adauga si putina apa. Acest sos se toarna peste sfecla rasa.. Se servesc pulpele cu garnitura de salata de sfecla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu salata de sfecla" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|