Friptura de pui in sos de rosii, sub capac de cartofi

Postat de merisor67 in Pui
3 Mar 2015 | 9792 vizualizari

Cam lung titlul, dar altfel nu stiu cum sa-i spun. De obicei cand fac piure de cartofi, pe cel care ramane pentru a doua zi il transform in altceva, ca nu le mai place reincalzit. De data aceasta l-am transformat in capac pentru friptura.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 04.03.2015, 09:12
Meri ce reteta faina , super buna
la 04.03.2015, 09:54
Foarte buna!
la 04.03.2015, 11:19
Multumesc, Anca! Dantes
la 04.03.2015, 13:20
O bunatate!
la 04.03.2015, 13:59
Deliciu1
la 05.03.2015, 09:28
la 05.03.2015, 10:28
Buna tare mancarica!!
la 06.03.2015, 08:47
tare bunaa
la 09.03.2015, 20:50
interesanta reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking