Friptura de pui in sos de rosii, sub capac de cartofi

Postat de merisor67 in Pui
3 Mar 2015 | 9805 vizualizari

Cam lung titlul, dar altfel nu stiu cum sa-i spun. De obicei cand fac piure de cartofi, pe cel care ramane pentru a doua zi il transform in altceva, ca nu le mai place reincalzit. De data aceasta l-am transformat in capac pentru friptura.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 03.03.2015, 20:45
o bunatate
la 03.03.2015, 20:46
Lasa Meri ca tot ne intalnim noipoate la Sibiu
la 03.03.2015, 20:46
Mokule,
la 03.03.2015, 20:48
ce bun
la 03.03.2015, 20:49
buna reteta,frumoasa prezentare!
la 03.03.2015, 20:52
Bine ca-s ghiftuita,ca faceam autostopul pana la Pitesti...
la 03.03.2015, 20:58
Multumesc, Ksenya!
la 03.03.2015, 20:58
Cleme, usa e deschisa
la 03.03.2015, 21:02
ce mancarica delicioasa!
la 03.03.2015, 21:07
Daniela
la 03.03.2015, 21:25
Aiaiaiaiiiiiiiiiiiiiiiiiii
la 03.03.2015, 21:30
Dia, ai inundat pagina ))
la 03.03.2015, 21:49
minunata reteta ;-bd
la 03.03.2015, 21:50
Deyu
la 03.03.2015, 21:51
Lasa ca sterg ))))

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking