Friptura de pui in sos de rosii, sub capac de cartofi

Postat de merisor67 in Pui
3 Mar 2015 | 9807 vizualizari

Cam lung titlul, dar altfel nu stiu cum sa-i spun. De obicei cand fac piure de cartofi, pe cel care ramane pentru a doua zi il transform in altceva, ca nu le mai place reincalzit. De data aceasta l-am transformat in capac pentru friptura.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 03.03.2015, 20:31
vai ce il invidiez pe Adi)))
la 03.03.2015, 20:35
asa sa se tot auda ecoul )
la 03.03.2015, 20:36
tre' sa incerc si eu treaba asta cu capacu' de cartofi Tare-s curioasa dar deocamdata servesc de la tine putin
la 03.03.2015, 20:38
bun bun
la 03.03.2015, 20:38
ti-am vazut muraturile( de alea n-am((
la 03.03.2015, 20:39
Miti ))))
la 03.03.2015, 20:40
Claudia, eu am preparat si chiftelute sub capac, e asa de efect mai mult
la 03.03.2015, 20:41
Crisulina, ale noastre sunt aproape intacte ca nu prea am mai mancat iarna asta Vii pe la mine si iti dau, ca e greu de trimis acolo unde esti tu
la 03.03.2015, 20:42
Motanel
la 03.03.2015, 20:43
Când ai gătit,că toată ziua ai fost pe-aici?)
la 03.03.2015, 20:43
vin dar nu stiu cand,ai vazut de Craciun ca nu a tinut vremea cu noi
la 03.03.2015, 20:44
Cris Tina ,până la Adi are de hrănit băieții))
la 03.03.2015, 20:44
Daca stiam ce ai facut, veneam la tine la masa
la 03.03.2015, 20:44
Buni, ieri am gatit, azi doar m-am hlizit ))
la 03.03.2015, 20:45
Da, Crisule, din pacate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking