Ingrediente
- 1 pui de 1.3-1.5 kg
- 5 catei de usturoi
- 4 linguri de ulei
- cimbru
- rozmarin
- maghiran
- boia de ardei
- sare, piper
Mod de preparare
Am taiat usturoiul feliute subtiri si l-am adaugat peste ulei in vasul de gatit. Am pus puiul la prajit. Din MENU am setat programul FRY, din COOKING TIME am selectat 10 minute. Am apasat START si am prajit puiul, cu capacul deschis, cate 5 minute pe fiecare parte.
L-am intors din nou, cu pieptul in sus, si am adaugat 150 ml apa. Din MENU am setat programul STEW si din COOKING TIME am ales 40 de minute. Am inchis capacul si am apasat butonul START. Treaba e cam gata, asteptam sa vedem cum iese.
Aveti grija cum rasturnati puiul pe platou, luati vasul, il inclinati si lasati sa alunece, sa nu se rupa bucati, sa nu va stropiti. L-am servit cu garnitura de legume si suc propriu ramas in vas, am presart si putin patrunjel tocat.
A fost super la gust, aromat si foarte fraged. Gata. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|