Ingrediente
- 950 g carne de vita cu os (coasta din partea de jos)
- ulei de masline
- Condimente la alegere : sare, piper mixt, rozmarin
- Unt
- 2 cutii de branza Halloumi Cheese
Mod de preparare
Intr-o tigaie grill punem unt ( cca 50g in functie de cat de mare aveti grill-ul) si cand este incins bine punem carnea de vita unsa cu ulei de masline si condimentata dupa gust cu sare, piper, rozmarin apoi o prajim cate 10 minute pe fiecare parte.
Cand o intoarcem punem 1 cub de unt pentru a nu se usca suprafata prajita si presaram putin rozmarin.
Pentru ca am avut o bucata de carne destul de grosuta dupa cele 20 minute la grill am dat-o si in cuptor 1-2 minute, pentru siguranta.
Daca aveti o bucata de carne ceva mai subtire, merge sa o prajiti cate 7 minute pe fiecare parte!!!
Cat timp a stat carnea la cuptor am prajit in aceeasi tigaie felii de branza greceasca Hallumi si le-am servit impreuna!
A fost tare bun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu os la grill" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|