Ingrediente
- 700 gr pulpa de vita
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 250 gr rosii decojite un suc propriu
- 1 mana rosii cherry
- sare
- piper
- boia de ardei dulce
- 1 lingurita amestec de legume natural
- 1 foaie de dafin
- 1 crenguta cimbru
- 4 catei de usturoi
- 1 cana de vin rosu de tara
Mod de preparare
Spalati carnea de vita, o stergeti cu niste servetele. O taiati bucati potrivite.
Ceapa curatata o taiati pe jumatate, apoi solzisori.
Morcovul decojit il taiati rondele, rosiile decojite le maruntiti.
Usturoiul curatat il taiati bucati mai mari.
In oala Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune puneti ceapa, morcovul, rosiile decojite, amestecati.
Adaugati carnea de vita, usturoiul, sare, piper, boia dulce si amestecul de legume si invartiti.
La final turnati vinul, dati drumul la crenguta de cimbru, foaia de dafin si rosiile cherry.
Conectati aparatul la o sursa de curent.
Puneti capacul, iar supapa de abur sa fie deblocata. Folosind functia Slow Cook supapa de abur trebuie lasata deschisa. Apasati functia Slow Cook, un timp de 4 ore si presiune High. Apasati butonul Start/Stop. Daca folositi vin de magazin, care este mai alcoolizat, folositi mai intai functia Brown/Sote pentru 10-15 minute, apoi Slow Cook. Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, apasati butonul Start/Stop. Deschideti capacul. Serviti friptura alaturi de un piure de cartofi cremos. Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vita cu vin la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|