Ingrediente
- 800 g carne vitel
- 60 g unt
- sare
- Sos de mustar
- 2 linguri smantana cu 30% grasime
- 2 linguri mustar dulce
- 1 lingurita capere in otet
- 2 linguri de sos de la friptura.
Mod de preparare
Am taiat carnea de vitel in bucatele mici, am pus in tigaia wok unt si apoi am adaugat bucatelele de carne si le-am calit 5-6 min, apoi am transferat totul in oala Crock-pot-ului, am presarat sare si am pus capacul, am bagat in priza si am setat functia high pentru 3 ore.
Pentru sos am pus intr-un bol smantana, mustarul, caperele si sosul de la friptura si am omogenizat, apoi am servit cu bucatelele de friptura de vitel si cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vitel cu sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|