Friptura din muschi de porc marinat, cu mujdei de usturoi si rosii

Postat de merisor67 in Porc
12 Feb 2014 | 8861 vizualizari

Recurg la modul de a marina carnea de porc sau de vita, atunci cand aceasta este congelata de o buna perioada de timp. Iese o friptura foarte frageda, efectiv se rupe si este foarte gustoasa! Eu am avut de data aceasta niste muschi de porc uitat prin congelator de vreo doua luni.

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 12.02.2014, 21:27
mmm ce bine arata!
la 12.02.2014, 21:31
Deyu
la 12.02.2014, 21:46
Asta-i de dieta,clar! )))
la 12.02.2014, 21:57
Dia, mujdeiul daaa ))
la 13.02.2014, 08:41
O bunatate
la 13.02.2014, 10:16
ce bun
la 13.02.2014, 10:48
Grozava friptura!!!
la 13.02.2014, 12:37
mi-ai furat lingura ,una din aia aveam si eu(doar una!!!)
la 13.02.2014, 12:42
vai de mine cum arata
la 13.02.2014, 12:47
Ela )) eu am patru sau sase, nici nu mai stiu cate sunt, hai ca-ti trimit tie una sa ai doua ))))
la 13.02.2014, 12:52
dar castroane ai la ele?ca eu am,tot unul ,le-am primit acum o vesnicie de la o prietena draga
la 13.02.2014, 13:06
Am si castroane sunt perechi.
Si eu tot de o vesnicie le am, cred ca au aproape 20 de ani
la 13.02.2014, 15:18
Mmm, ce bunaciune!
la 13.02.2014, 16:22
tare bunnn

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking