Ingrediente
- 1 kg pulpa de porc
- 1/2 kg carnati proaspeti
- 1 capatana de usturoi
- 1 punga pentru fripturi la cuptor
- 1 lingurita ardei boia dulce
- 1 lingurita piper
- 1 lingurita oregano
- 1/2 lingurita ghimbir macinat
- 1/2 lingurita sare
Mod de preparare
Taiem pulpa de porc in felii groase de 1 cm. Pregatim amestecul din toate condimentele si presaram pe fiecare bucata de carne pe ambele parti.
Punem carnea in punga, adaugam si carnatii si usturoiul. Sigilam si dam la cuptor pentru 1 ora.
Pentru garnitura de orez am calit 1 ceapa, am calit-o, apoi am adaugat orezul si apa si am lasat la fiert. Am adaugat curcuma, sare si piper dupa gust si am presarat patrunjel proaspat la final
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din pulpa de porc cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
|