Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
1 Ian 2014 | 6129 vizualizari
Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete

Nu putea sa lipseasca o asa fripturision de pe masa de Revelion....Porcarii cat cuprinde,afumate si proaspete,unite in sfanta tava de la cuptor.....

Ingrediente

  • coasta de porc afumata
  • muschi de porc afumat
  • carnati de porc afumati
  • ceafa de porc proaspata
  • pulpa de porc proaspata
  • cantitatile sunt variabile,in functie de cati se aseaza la masa

Mod de preparare

Portionam carnatii,coastele,ceafa,muschiul si pulpa.Le asezam in tava alternand una afumata una cruda si printre ele coastele si carnatul afumat.Adaugam in tava 2 cani de apa si lasam tava la cuptor cca 2 ore la foc domol.Cand sunt gata trebuiesc sa fie rumene dar nu uscate,suculente.Se servesc cu orice fel de garnitura si acritura.Sa aveti pofta,peste vreo 2 saptamani,ca acum toata lumea geme....

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din ''porcarii'' afumate si proaspete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Chiftele rotunde la cuptor

Postat de Patricia_Iordache_79

Chiftele  rotunde la cuptor

Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu carnea, usturoiul pisat, oul bine batut si pesmet. Potrivim de sare, piper si adaugam putina boia. Cu ajutorul mainilor usor umezite cu apa, modelam...

Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu branza si carnati

Postat de mirela0911

Budinca de cartofi cu branza si carnati

Se fierb cartofii in coaja (sau se pot fierbe inainte cu o zi). Se lasa sa se raceasca, apoi se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari. La fel se da si casul pe razatoare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.01.2014, 15:54
Partea cu "sfânta" tavă nu sună prea bine, asta ca să fiu critic la sânge, dar cele prezentate sunt numai bune de mutat la mine pe masă , că acum s-o dus postul (de mâncare)
Super!
la 01.01.2014, 15:58
la 01.01.2014, 15:59
Imi place ce vad io aici)
la 01.01.2014, 16:04
Pai e sfanta in cuptor,ca nu lipseste de acolo,dar daca nu suna bine sterg partea aia,Padre....
la 01.01.2014, 16:13
Vai viata mea ce e acolo...Ce as vrea sa pot manca macar cate una din toate...

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking