Ingrediente
- 600 gr pulpa de porc
- 400 gr ciuperci conserva
- 6 catei de usturoi
- 100 gr vin alb
- 4-5 lg ulei de masline
- 1 cana de apa(200 gr)
- 1 lingurita de delikat
- sare
- piper
Mod de preparare
Carnea am impartit-o in trei bucati fiecare.Intr-o tava am pus fiecare bucata sarata si piperata,am stropit cu ulei de masline,vin si am turnat cana de apa.Tava am introdus-o in cuptor la 220 de grade pentru 10 minute.Cand s-a rumenit putin am scos tava si am taiat carnea feliute.
Am bagat dinou la cuptor si am lasat-o pana sa fragezit bine.Cand a fost aproape gata am pus ciupercile peste carne,usturoiul taiat feliute si lingurita de delikat.Am mai lasat 10 minute la cuptor.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la tava cu ciuperci si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|