Cotlet de porc la tava pe pat de legume

Postat de prohorez68 in Mancaruri cu carne
15 Oct 2013 | 7365 vizualizari
Cotlet de porc la tava pe pat de legume

deliciosss!!

Ingrediente

  • cotlet de porc fara os 1kg
  • slanina cruda 200g
  • cartofi 1kg
  • cepe 4 buc
  • usturoi o capatana
  • ardei kapia rosu si verde cate o bucata
  • ardei iute 1-2 buc
  • ciuperci 500g
  • bere neagra o cutie 500ml

Mod de preparare

Carnea se cresteaza, se condimenteaza cu sare,piper,boia iute,oregano dupa care se da la frigider.

Se pune hartie de copt in tava dupa care se aseaza grasimea taiata bucatele,cartofii taiati in 6-8 buc,morcovii taiati in 2-4 buc,ceapa taiata julien,usturoiul,ardeii taiati fasii si ardeiul iute taiat rondele, dupa care se sareaza,pipereaza si se pun 50ml ulei.

Se aseaza carnea peste legume si se pun ciupercile taiate in 4 in jurul carnii, se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru o jumatate de ora sa se topeasca slanina putin.

Se scoate din cuptor, se toarna bera neagra , se acopera cu folie, se da la cuptor pentru 2 ore, dupa care se scoate folia si se mai lasa 1/2 ora la foc mai tare sa se rumeneasca putin carnea.

 

Pofta bunaaa!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cotlet de porc impanat cu ficatei si cabanos, pe pat de legume

Postat de rocsi_1612

Cotlet de porc impanat cu ficatei si cabanos, pe pat de legume

Spalam cotletul si il tamponam cu un servet de bucatarie. Ficateii ii tinem 10 minute in apa pentru a mai iesi sangele, apoi ii scurgem bine. Curatam dovlecelul, il taiem felii rotunde,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.10.2013, 12:35
e crocant cum imi place mie..
la 15.10.2013, 13:10
Bine ai venit
la 15.10.2013, 16:10
la 15.10.2013, 16:51
Bine ai venit!
la 15.10.2013, 22:18
Daca zici ca-i delicios te credem pe cuvant
Bun venit

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking