Friptura la tigaie

Postat de mihaelar63 in Pui
7 Iun 2013 | 7086 vizualizari
Friptura la tigaie

M-am inspirat dintr-un Clik-pofta buna. Mi-a placut reteta pentru ca se prepara rapid si pentru ca are oregano. Este potrivita pentru un pranz sau o cina rapida si gustoasa.

Ingrediente

  • 500 gr piept pui dezosat si fara piele
  • 1 Kg cartofi noi
  • 1 ardei kapia rosu
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 2 cepe verzi
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri ulei
  • oregano
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii  noi se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare si o legatura de patrunjel .

Legumele se curata se spala si se feliaza .

Pieptul de pui  se feliaza bucati nu prea mari se sareaza , se prajeste la tigaie pana se rumeneste .

Cand puiul e rumenit se adauga kapia , ceapa si usturoiul prajindu-se pana devin sticloase.

La sfarsit se adauga cartofii noi taiati jumatati sau sferturi[ in functie de marimea lor ] , se condimenteaza cu piper si oregano .Prajiti amestecand usor inca 5 minute .

Serviti cu mult patrunjel verde maruntit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ceafa de porc gatita in tigaie de fonta

Postat de mirela0911

Ceafa de porc gatita in tigaie de fonta

Daca sunt prea groase feliile de carne, se bat dar nu foarte tare. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara condimentele pentru porc, se ung cu uleiul apoi se pun intr-un bol. Se toarna vinul...

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu legume, la tigaie

Postat de vasimur

Pulpe de pui cu legume, la tigaie

Curățăm pulpele, le spălăm bine, le scurgem de apă într-o strecurătoare, după care le prăjim într-o tigaie cu capacul pus, pe toate părțile, până ce se rumenesc ușor...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2013, 14:51
buna buna
la 07.06.2013, 14:53
Culoare! Imi place!
la 07.06.2013, 14:53
Bunaaa
la 07.06.2013, 15:04
O BUNATATE
la 07.06.2013, 15:05
Mama ce bine arata

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking