Ingrediente
- 6 oua
- 50 ml lapte
- 1/2 ceapa rosie
- 50 g cascaval delaco
- 50-100 g ciuperci champignon
- 2 linguri de porumb
- 2-3 crenvusti de porc
- 3-4 rosii cherry
- unt
- ulei de masline pentru uns.
- sare/piper
Mod de preparare
Ouale se amesetca bine cu sare, piper si laptele.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt, ciuperciile se spala si se pun peste ceapa in tigaie.
Se lasa pana cand scade zeama pe care o lasa ciupercile, se adauga si crenvustii taiati rondele.
Legumele calite se pun peste ouale batute, punem si cascavalul ras si porumbul scurs de zeama.
Intr-o tava de unica folosinta sau de ceramica punem putin ulei de masline si o ungem bine.
Turnam compozitia, iar deasupra punem rosiile taiate rondele.
Se da la cuptor pentru circa 30 minute.
Se serveste atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu ciuperci si crenvusti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|