Frittata cu ciuperci si crenvusti

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
16 Ian 2016 | 9033 vizualizari
Frittata cu ciuperci si crenvusti

Fritatta este varianta italiana a omletei, se poate gati in diverse combinatii. Eu am pregatit-o cu ingredientele din firgider pe care le aveam.

Ingrediente

  • 6 oua
  • 50 ml lapte
  • 1/2 ceapa rosie
  • 50 g cascaval delaco
  • 50-100 g ciuperci champignon
  • 2 linguri de porumb
  • 2-3 crenvusti de porc
  • 3-4 rosii cherry
  • unt
  • ulei de masline pentru uns.
  • sare/piper

Mod de preparare

Ouale se amesetca bine cu sare, piper si laptele.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in unt, ciuperciile se spala si se pun peste ceapa in tigaie.

Se lasa pana cand scade zeama pe care o lasa ciupercile, se adauga si crenvustii taiati rondele.

Legumele calite se pun peste ouale batute, punem si cascavalul ras si porumbul scurs de zeama.

Intr-o tava de unica folosinta sau de ceramica punem putin ulei de masline si o ungem bine.

Turnam compozitia, iar deasupra punem rosiile taiate rondele.

Se da la cuptor pentru circa 30 minute.

Se serveste atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu ciuperci si crenvusti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Pate vegetal de naut

Postat de caroline

Pate vegetal de naut

1.  Ceapa o curatam, o spalam si o tocam marunt.  2.  Rosiile uscate le scurgem bine de uleiul din conserva si le tocam marunt .  3.  Patrunjelul proaspat il...

Citeste continuarea

Oua umplute

Postat de gabrielacuisine

Oua umplute

Fierbem ouale ca sa aiba galbenusul tare (cca 5 minute dupa ce au dat in fiert). Le curatam de coaja si le taiem in doua (de preferat este sa spalam albusurile, in cazul in care se murdaresc de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.01.2016, 19:50
buna buna
la 16.01.2016, 19:51
Yamyyyy, ce bunatate!
la 16.01.2016, 19:54
Ce bine arata fripta asta?
la 16.01.2016, 19:56
Ioooi, ce bine arata!
la 16.01.2016, 19:59
motan

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking