Fructe de mare cu pesto si paste proaspete

Postat de mihaelar63 in Fructe de mare
18 Feb 2016 | 5677 vizualizari
Fructe de mare cu pesto si paste proaspete

 Brusc si periodic am pofta de fructe de mare. De data aceasta le-am combinat cu pesto verde si paste proaspete. De cand gasesc paste proaspete sunt fericita, au un gust grozav.

Ingrediente

  • 750 g mix fructe de mare congelate
  • 500 g paste proaspete - truciolli
  • 1 borcan rosii cherry cu usturoi, ardei iute si busuioc [conserva proprie]
  • 3 linguri ulei masline de calitate
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 3 linguri pesto genovese [cu busuioc ]
  • 1 lingurita pudra ghimbir
  • 1/2 lingurita pudra chilli
  • sare
  • frunzulite busuioc verde

Mod de preparare

  1. Fructele de mare se dezgheata la temperatura camerei.
  2. Spalati cu apa rece fructele de mare.
  3. Puneti la fiert in apa clocotita cu sare, pastele.
  4. Fierbeti respectand instructiunile.
  5. Scurgeti pastele  de lichid.
  6. Curatati si spalati ceapa verde si usturoiul.
  7. Taiati ceapa rondele si tocati usturoiul.
  8. Caliti-le usor in ulei de masline. Sarati.
  9. Adugati fructele de mare si caliti impreuna maximum 5 minute.
  10. Adugati rosiile cherry din borcan, pesto, pudra de ghimbir si cea de chilli.
  11. Amestecati cu grija sa nu zdrobiti fructee de mare .
  12. La sfarsit in acelasi vas se amesteca si truciolli [ pastele proaspete ].
  13. Gustati si adugati sare daca mai este nevoie.
  14. Serviti preparatul cald decorat cu mult busuioc verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu pesto si paste proaspete" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti

Postat de Satisfyyourcravings

Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti

Baconul se toaca, rosia se taie bucati, iar ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt.  Se prajeste baconul in putin ulei de masline pana devine crocant.  Intre timp, se...

Citeste continuarea

Raci cu sos de iaurt si portocale

Postat de papabundetot

Raci cu sos de iaurt si portocale

Dupa o calatorie cu masina prin oras in care le-am aratat racilor ce frumusete de Bucuresti avem,mai ales ca acum sarbatorim si zilele Bucurestiului:) ,am ajuns acasa si bineanteles ca ardeam de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.02.2016, 17:59
ce bunatate
la 18.02.2016, 18:09
Mai prind și eu o porție??
la 18.02.2016, 18:10
Bya
la 18.02.2016, 18:10
Cristina pe cand apari preparam
la 18.02.2016, 18:12
mai ai, Mihaela? Asa ceva n-as refuza nicioadata!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking