Ingrediente
- 750 g mix fructe de mare congelate
- 500 g paste proaspete - truciolli
- 1 borcan rosii cherry cu usturoi, ardei iute si busuioc [conserva proprie]
- 3 linguri ulei masline de calitate
- 3 cepe verzi
- 3 catei usturoi
- 3 linguri pesto genovese [cu busuioc ]
- 1 lingurita pudra ghimbir
- 1/2 lingurita pudra chilli
- sare
- frunzulite busuioc verde
Mod de preparare
- Fructele de mare se dezgheata la temperatura camerei.
- Spalati cu apa rece fructele de mare.
- Puneti la fiert in apa clocotita cu sare, pastele.
- Fierbeti respectand instructiunile.
- Scurgeti pastele de lichid.
- Curatati si spalati ceapa verde si usturoiul.
- Taiati ceapa rondele si tocati usturoiul.
- Caliti-le usor in ulei de masline. Sarati.
- Adugati fructele de mare si caliti impreuna maximum 5 minute.
- Adugati rosiile cherry din borcan, pesto, pudra de ghimbir si cea de chilli.
- Amestecati cu grija sa nu zdrobiti fructee de mare .
- La sfarsit in acelasi vas se amesteca si truciolli [ pastele proaspete ].
- Gustati si adugati sare daca mai este nevoie.
- Serviti preparatul cald decorat cu mult busuioc verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe de mare cu pesto si paste proaspete" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|