Inele de calamar pane
Postat de jolygina
![](/uploads/modules/news/31129/300x200_inele-de-calamar-pane-153397.jpg)
Am dezghetat inelusele si le-am condimentat cu putin delikat si piper Apoi am batut ouale si am adaugat o lingura de faina Le-am pudrat bine pe fiecare in parte cu faina, apoi le-am...
Citeste continuareaPostat de jolygina
Am dezghetat inelusele si le-am condimentat cu putin delikat si piper Apoi am batut ouale si am adaugat o lingura de faina Le-am pudrat bine pe fiecare in parte cu faina, apoi le-am...
Citeste continuareaPostat de ana77
- curatam cartofii, ii taiem ca pt prajit, ii ungem cu 2 linguri ulei si un praf de sare, ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie copt si ii dam la cuptor la 180C pt 30 min - fierbem...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Se scurg fructele de mare,se aseaza in farfurii,se topeste cu putin ulei de masline si se stropesc cu lamaie in abundenta!
Citeste continuareaPostat de sisterskitchen
1. Pâinea se feliază şi se prăjeşte la cuptor până devine crocantă. 2. Se freacă cu usturoi şi se stropeşte cu ulei de măsline. 3. Conserva se...
Citeste continuareaPostat de Bucataras
Caliti ceapa intr-o tigaie cu unt pana ce devine moale. Adaugati orezul si amestecati timp de 2 minute. Adaugati vinul alb, pe care lasati-l sa se evapore. Adaugati din cand in cand cate un...
Citeste continuareaPostat de MyCookingLife
Orezul : Se spala orezul. Se lasa in apa rece 10 minute. Se schimba din nou apa si se pune la fiert. Atentie! Pentru un orez perfect, trebuie folosite cantitati exacte de orez si apa....
Citeste continuareaPostat de nico15
1. Incalziti uleiul intr-o cratita si adaugati ceapa si usturoiul. Tineti pe foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand prinde culoare aurie, adaugati jumatate din cantitatea de...
Citeste continuareaPostat de mamaieelena
Se pun la fiert pastele in apa cu sare, cand apa a dat in clocot apoi cand sunt fierte la scurgem imediat si le clatim cu apa rece. Le lasam sa se scurga bine si intre timp pregatim crevetii...
Citeste continuareaPostat de elucubratiiculinare
Decongelăm surimi peste noapte la frigider. Desfacem frunzele de la salata și le spălam bine, apoi le lăsăm la scurs. Facem sosul Aioli, rețeta o găsiți AICI. Topim untul...
Citeste continuareaPostat de Cristi_Roman
1. Am creat supa de peste, cam 200 de ml, prin fierberea unui cap de peste si a catorva oase mai mari timp de 8-10 minute (spre deosebire de supa/stockul de pui sau de legume, supa de peste se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|