Cocktail de creveți
Postat de elucubratiiculinare
![](/uploads/modules/news/33416/300x200_cocktail-de-crevei-164647.jpg)
Creveții proaspeți sau decongelați peste noapte în frigider, se spală bine în câteva ape și se lasă la scurs. Într-o tigaie punem untul să se topescă...
Citeste continuareaPostat de elucubratiiculinare
Creveții proaspeți sau decongelați peste noapte în frigider, se spală bine în câteva ape și se lasă la scurs. Într-o tigaie punem untul să se topescă...
Citeste continuareaPostat de Oana
Caracatita se curata si se taie bucati, apoi se lasa la scurs. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga bucatile de caracatita, se sareaza dupa gust. Se adauga usturoiul taiat fin si zeama de...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Se spala foarte bine midiile, se da chiar cu un burete de sarma pe ele ca sa se curete de tot. Intr-o tigaie wok punem uleiul de masline, condimentele si usturoiul zdrobit, dupa cateva minute...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Crevetii se spala cu apa rece, se condimenteaza, fiecare cu ce doreste (eu am pus busuioc, vegeta si piper si ptraunjel marunt). Se stropesc cu ulei de masline si lamaie si se lasa la rece 10...
Citeste continuareaPostat de SanatateAcasa
Intr-un bol, se amesteca sucul de la lime (se trece printr-o strecuratoare), sarea, piperul, boiaua, uleiul de masline si coriandrul. Cu sosul obtinut se stropesc crevetii si dovleceii (dovlecelul...
Citeste continuareaPostat de DinDragostePentruGatit
Pentru început se spală foarte, foarte bine midiile, cu o perie. Se scoate "mustaţa" :)) şi se ţin în apă în jur de 30 minute, pentru a sedimenta...
Citeste continuareaPostat de Oana
Orezul brun se spala bine in mai multe ape si se fierbe in 600 ml apa cu sare. Se amesteca din cand in cand. Cand incepe sa se umfle se acopera vasul si se lasa la foc mic pana se evapora apa. Se...
Citeste continuareaPostat de mamaieelena
Se incepem prin a pregati salata de cruditati astfel: morcovul si telina se curata si se spala dupa care se vor taia julienne. Se pun intr-un castron si se amesteca cu maioneza si pestele ton...
Citeste continuareaPostat de pusikmea
Punem mazarea la fiert in 800 ml apa cu sare. Calim ceapa si usturoiul tocate marunt, pana cand se inmoaie, dupa care adaugam ardeiul taiat felii, lasam 5 minute la foc mic, dupa care adaugam...
Citeste continuareaPostat de MyCookingLife
Se lasa inelele de calamar 15 minute in lapte, la frigider. Se dau prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet. Se prajesc in baie de ulei in mod normal. Eu am pus foarte putin ulei. ...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|