Frunze de vita de vie pentru iarna

Postat de andreea_angelo in Conserve
14 Iun 2012 | 13067 vizualizari
Frunze de vita de vie pentru iarna

am folosit 30 de legaturi de frunze de vita de vie a cate 10 frunze fiecare!!!!

Ingrediente

  • la un borcan de 300g
  • 30 de legaturi de frunza de vie
  • 2 kg de bors
  • 2 legaturi de marar
  • 4 linguri de sare

Mod de preparare

Se pune borsul la fiert impreuna cu cele 4 linguri de sare pentru a opari frunzele de vita de vie.

La fundul borcanul se pune cateva fire de marar.

Dupa ce s-au racit frunzele se pun una peste alta cate 5 frunze si se rotesc,se fac asa pana la ultima frunza.

Se aseaza in borcan si se pune marar printre ele

La sfarsit se adauaga restul de marar si se toarna in borcan borsul in care s-au oparit frunzele

Se infileteaza capacul si numai bune sunt de facut sarmalute pe timp de iarna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de vita de vie pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Vita-de-vie pregatita pentru iarna

Postat de Ina

Vita-de-vie pregatita pentru iarna

    Frunzele de vita-de-vie se aduna la sfarsitul lunii mai, cat sunt inca fragede. Eu folosesc frunze de vie ruseasca, intrucat nu-s poroase, au textura fina si nervurile subtiri,...

Citeste continuarea

Frunze de viţă de vie pentru iarna

Postat de aliliana

Frunze de viţă  de vie pentru iarna

Se aleg frunzele de vita de vie mai tinere, se spala si se pun la scurs. Intr-o oala se pune apa la fiert cu un varf de lingurita de sare. Cand apa incepe sa fiarba aproape de a clocoti, punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.06.2012, 20:29
la 14.06.2012, 21:08
bune iarna pentru sarmalute
la 14.06.2012, 22:15
la 14.06.2012, 22:31
la 14.06.2012, 22:36

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking