Reteta de fudulii de porc trase la tigaie

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
16 Oct 2012 | 76260 vizualizari
Reteta de fudulii de porc trase la tigaie

Stiu ca iar strambati din nas, dar noua ne place fooarte mult reteta de fudulii de porc trase la tigaie! Cred ca asta e si norocul nostru de le gasim si ieftine ( 7,8 lei/ kg ): oamenii nu le agreeaza si nu le cumpara. (dar nu stiu ei ce pierd), asa ca preparam noi reteta de fudulii de porc trase la tigaie.

Ingrediente

Reteta de fudulii de porc trase la tigaie

  • 8 fudulii de porc
  • sare
  • putin otet
  • condiment pentru gratar

Mod de preparare

Reteta de fudulii de porc trase la tigaie

Fuduliile se cresteaza si se jupoaie de camasa invelitoare (scrot), apoi se feliaza pe lung si se pun intr-un vas cu otet si sare, pentru 30 minute. 

Se scurg bine intr-o strecuratoare si se spala in 2-3 ape reci, pentru a indeparta mirosul de otet. Presaram sare si condiment pentru gratar, apoi le frigem pe tigaia incinsa. La inceput vor lasa multa apa, care va fi scursa de cate ori este nevoie. Le intoarcem pe toate partile, iar cand sunt rumenite le scoatem pe o farfurie si le servim cu muraturi sau catei de usturoi.

La fel de delicioase si usor de preparat - Fudulii de vitel sau Fudulii de curcan cu praz

Sau, puteti pregati din fudulii - Frigarui de fudulii de curcan la grill (gratar)

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de fudulii de porc trase la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (46)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Coada de vitel cu naut si paste

Postat de cristeena20

Coada de vitel cu naut si paste

Acest fel de mancare se poate face lent, fierbandu-se mult la foc mediu sau se poatefierbe la oala cu presiune, dar nu va fi la fel de gustoasa ca si fiarta lent. Deci pregatim tocanita . Coada...

Citeste continuarea

Friptura la gratar

Postat de Dya

Friptura la gratar

Spalam foarte bine carnea, o portionam daca este necesar, o condimentam dupa gust si o asezam pe gratar. O lasam sa se rumeneasca uniform. Rosiile le coacem pe gratar. Intre timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2012, 20:40
as zice ca-mi plac dar mi rushine
la 16.10.2012, 20:41
))) Mie nu mi-e rusine nici sa le pap )
la 16.10.2012, 20:51
la 16.10.2012, 20:55
Bune bune
la 16.10.2012, 20:56
Cine a mâncat aşa ceva din copilărie, nu are probleme nici acum. Eu oricum nu am probleme cu nici o mâncare. Adică pot spune că mâncare e o fudulie pe lângă alte treburi

Vezi toate comentariile (46)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking