Ingrediente
- 2 ouă
- 100 gr. şuncă de porc afumată
- 1/2 ceaşcă mălai
- 2 ciuperci
- mărar congelat
- sare
- 30 gr ulei (pentru tigaie)
Mod de preparare
Procedura e foarte simplă, că la omletă, politică şi fotbal (poate şi modă) se pricepe toată lumea.
Am bătut ouăle cu mălaiul, mărarul şi sarea şi am lăsat un pic compoziţia cât să se umfle un pic mălaiul, taman cât să toc şunca şi ciupercile.
Am încins tigaia şi am călit bucăţelele de şuncă şi ciuperci cca un minut şi apoi, am adăugat compoziţia de ou pe care am mai amestecat-o de câteva ori. Am întors-o când s-a rumenit un pic pe dedesubt şi la momentul potrivit am scos-o cu ajutorul unei palete mai late.
Eu am avut răgaz să fac şi o mămăliguţă, mai ales că ceapa de lângă cerea aşa ceva lângă omletă.
Poftă (ne) bună! :D
Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă ţărănească" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (66)
|