Ingrediente
- 300 g faina;
- jumatate de cana de zahar;
- o lingurita praf de copt;
- un ou;
- o lingurita de lapte;
- 150 g unt;
- Pentru decor:
- zahar pudra, ciocolata cu lapte, ornamente diverse.
Mod de preparare
Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pana cand se obtine un aluat sfaramicios. Se framanta aluatul, apoi se infasoara in hartie de copt presarata cu faina, lasandu-l apoi sa se odihneasca 20 de minute la frigider.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se intinde aluatul intr-o foaie neteda si subtire si se decupeaza fursecurile cu forme. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor. Cand sunt gata se orneaza dupa preferinta.
Sunt foarte bune si neornate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|