Fursecuri colorate

Postat de andaoana in Prajituri
4 Noi 2013 | 5450 vizualizari
Fursecuri colorate

Niste biscuit fragezi si buni . Perfecti pentru laptele de dimineata , sau pentru ceasca de cafea.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 gr unt
  • 300 gr faina
  • 6 linguri de zahar
  • zahar vanilat
  • o lingura cacao
  • un praf de copt
  • zeama de la o jumate de lamaie

Mod de preparare

Untul in punem cubulete intr-un castron si il amestecam cu galbenusile adaugate pe rand , unul cate unul pana cand se incorporeaza bine .

Se va optine o pasta.

 In acest moment putem adauga zaharul  si mai tarziu (mai trebuie amestecat ceva timp pana cand se topeste zaharul)praful de copt , zeama de lamaie , si faina .

Amestecam in continuare.

Impartim aluatul , luam intr-un alt castron cam o treime pe care o amestecam cu cacao .

Acum putem sa formam fursecurile , le asezam direct in tava cu o lingurita (avem nevoie de doua lingurite , una pentru fiecare aluat ).

 Punem aluat galben si deasupra cate un pic de aluat cu cacao .

Dam tava la cuptor si lasam la foc iute cam 15 minute .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri colorate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (31)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert fursecuri Magice de Craciun

Postat de Constelatialeu

Desert fursecuri Magice de Craciun

Untul moale se amesteca cu zaharul pudra, apoi se adauga galbenusurile si oul intreg, se omogenizeaza, apoi se adauga esenta de vanilie, sarea, praful de copt si faina se amesteca bine. Se imparte...

Citeste continuarea

Desert Fursecuri ''budigai''

Postat de Constelatialeu

Desert Fursecuri ''budigai''

Aluatul se face in doua etape. Prima data frecam ouale cu zaharul pana devin o spuma si se topeste zaharul, se adauga amoniacul stins cu otet si o cana cu faina. Se omogenizeaza si se lasa pana a...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.11.2013, 10:43
la 04.11.2013, 10:43
la 04.11.2013, 10:44
Ce bune sunt!
la 04.11.2013, 10:47
la 04.11.2013, 10:51
ce veselie la tine

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking