Fursecuri cu arahide, nuci si dulceata de gutui, fara zahar

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
31 Mai 2016 | 2860 vizualizari
Fursecuri cu arahide, nuci si dulceata de gutui, fara zahar

Pentru prima data am incercat sa pregatesc ceva dulce fara zahar. De obicei, nu mancam deserturile foarte dulci, dar nici fara zahar. Acum, am testat cateva produse de la Bunatati din Natura, fara zahar. Am inlocui zaharul cu produse de la ei si rezultatul a fost neasteptat de bun. Da, se poate sa consumi dulciuri si fara zahar, se poate sa adopti un stil de viata mai sanatos, se poate renunta si la zahar. Va recomand cu drag si incredere produsele lor!

Ingrediente

  • 50 gr arahide
  • 50 gr miez de nuca
  • 150 gr unt de 80% grasime
  • 1 ou
  • 100 gr peltea de must alb (Merdenchi - Bunatati din Natura)
  • 18 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita rasa anason macinat
  • 2 lingurite vanilie
  • 100 gr dulceata de gutui fara zahar (Bunati din Natura)

Mod de preparare

Untul (de la temperatura camerei) il mixam impreuna cu pelteaua. Incorporam oul, apoi praful de copt si vanilia. Adaugam anasonul, faina treptat si amestecam cu mana. Trebuie sa obtinem un aluat omogen si nelipicos. Il acoperim cu folie, il dam la frigider 20 de minute. Tapetam o tava mare cu hartie de copt. Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele si formam bile. In mijlocul fiecarei bile facem o gaura cu ajutorul degetului si le asezam in tava pregatita. In fiecare gaura punem dulceata de gutui. Introducem fursecurile, in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 25 de minute. Cand sunt gata, le scoatem din cuptor si le asezam intr-o caserola. Le punem capacul si servim ori de cate ori dorim. Sunt o mare, mare bunatate! Din aceasta cantitate ies 40 de bucati. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu arahide, nuci si dulceata de gutui, fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert fursecuri (la presa) dichisite in hainute de sarbatoare

Postat de Valclaudia

Desert fursecuri (la presa) dichisite in hainute de sarbatoare

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Preincalzim cuptorul la 175 grade C. Punem untul intr-un vas incapator, adaugam praful de sare, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie rasa,...

Citeste continuarea

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Postat de Pungasa_Rogue

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Intr-un castron se freaca drojdia cu zaharul pana cand devine lichida. Se cern 300 g faina peste ea. Sucul de portocale si apa minerala se incalzesc la temperatura corpului si se toarna peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2016, 20:55
imi plac mult!
la 31.05.2016, 20:57
ce pofta mi-ai facut
la 31.05.2016, 21:07
maine dimineata sunt la tine! vin cu ceaiul sau cafeluta
la 31.05.2016, 21:16
Mmm, ce dragalase sunt! Cred ca sunt tare bune!
la 31.05.2016, 21:18
Ce ma bucur Laura

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking