Fursecuri cu arahide, nuci si dulceata de gutui, fara zahar

Postat de rocsi_1612 in Dulciuri
31 Mai 2016 | 2849 vizualizari
Fursecuri cu arahide, nuci si dulceata de gutui, fara zahar

Pentru prima data am incercat sa pregatesc ceva dulce fara zahar. De obicei, nu mancam deserturile foarte dulci, dar nici fara zahar. Acum, am testat cateva produse de la Bunatati din Natura, fara zahar. Am inlocui zaharul cu produse de la ei si rezultatul a fost neasteptat de bun. Da, se poate sa consumi dulciuri si fara zahar, se poate sa adopti un stil de viata mai sanatos, se poate renunta si la zahar. Va recomand cu drag si incredere produsele lor!

Ingrediente

  • 50 gr arahide
  • 50 gr miez de nuca
  • 150 gr unt de 80% grasime
  • 1 ou
  • 100 gr peltea de must alb (Merdenchi - Bunatati din Natura)
  • 18 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita rasa anason macinat
  • 2 lingurite vanilie
  • 100 gr dulceata de gutui fara zahar (Bunati din Natura)

Mod de preparare

Untul (de la temperatura camerei) il mixam impreuna cu pelteaua. Incorporam oul, apoi praful de copt si vanilia. Adaugam anasonul, faina treptat si amestecam cu mana. Trebuie sa obtinem un aluat omogen si nelipicos. Il acoperim cu folie, il dam la frigider 20 de minute. Tapetam o tava mare cu hartie de copt. Scoatem aluatul din frigider, rupem bucatele si formam bile. In mijlocul fiecarei bile facem o gaura cu ajutorul degetului si le asezam in tava pregatita. In fiecare gaura punem dulceata de gutui. Introducem fursecurile, in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 25 de minute. Cand sunt gata, le scoatem din cuptor si le asezam intr-o caserola. Le punem capacul si servim ori de cate ori dorim. Sunt o mare, mare bunatate! Din aceasta cantitate ies 40 de bucati. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu arahide, nuci si dulceata de gutui, fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Prajitura Snickers

Postat de gaby_d

Prajitura Snickers

Blat Mixeaza albusurile spuma impreuna cu praful de sare. Adauga treptat zaharul si mixeaza pana la diluare. Trebuie sa obtii o compozitie ferma, lucioasa. Adauga faina cernuta impreuna...

Citeste continuarea

Clatite pufoase reteta, cu cacao, mascarpone si caramel

Postat de privatelaura

Clatite pufoase reteta, cu cacao, mascarpone si caramel

Clatite pufoase reteta Pregatim sosul caramel. Intr-un vas, punem la topit zaharul. Lasam la foc mic, si supraveghem sa nu se arda. Cand incepe sa se topeasca, amestecam cu o lingura de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2016, 20:55
imi plac mult!
la 31.05.2016, 20:57
ce pofta mi-ai facut
la 31.05.2016, 21:07
maine dimineata sunt la tine! vin cu ceaiul sau cafeluta
la 31.05.2016, 21:16
Mmm, ce dragalase sunt! Cred ca sunt tare bune!
la 31.05.2016, 21:18
Ce ma bucur Laura

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking