Ingrediente
- 180g Rama mit Butter
- 70g zahar pudra,
- 1ou,
- 300g faina,
- un praf de sare,
- esenta de portocala
Decor
- 100 g ciocolata neagra
- bomboane decor
Mod de preparare
Mixam margarina cu zaharul, apoi adaugam oul si treptat faina, esenta de portocale si sarea , omogenizand bine totul.
Cu compozitia rezultata umplem presa pentru fursecuri si spritam direct pe tava de copt, neunsa. ( eu folosesc hartie de copt ) .
Coacem fursecurile la cuptor, cca. 12 minute, la foc mediu ( depinde de cat de bine va coace cuptorul ).
Cand se racesc, inmuiem fursecurile pe jumatate, cu ciocolata neagra topita . Eu am presarat si bomboane de decor, apoi le-am tinut o ora la frigider, sa se intareasca ciocolata.
Se topesc in gura, de fragede ce sunt! :x
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (44)
|