Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra

Postat de Ina in Dulciuri
14 Dec 2014 | 11796 vizualizari
Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra

Extrem de fine si fragede! :x Reteta preluata de la Lily_Musat, careia-i multumesc! :-*

Ingrediente

  • 180g Rama mit Butter
  • 70g zahar pudra,
  • 1ou,
  • 300g faina,
  • un praf de sare,
  • esenta de portocala

Decor

  • 100 g ciocolata neagra
  • bomboane decor

Mod de preparare

Mixam margarina cu zaharul, apoi adaugam  oul si treptat faina, esenta de portocale si sarea , omogenizand bine totul. 

Cu compozitia rezultata umplem presa pentru fursecuri  si  spritam direct pe tava de copt, neunsa. ( eu folosesc hartie de copt ) .

Coacem fursecurile la cuptor, cca. 12 minute, la  foc mediu  ( depinde de cat de bine va coace cuptorul ).

Cand se racesc, inmuiem fursecurile pe jumatate, cu ciocolata neagra topita . Eu am presarat si bomboane de decor, apoi le-am tinut o ora la frigider, sa se intareasca ciocolata. 

Se topesc in gura, de fragede ce sunt! :x

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu aroma de portocala si ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (44)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort de clatite

Postat de robert_badica

Tort de clatite

Clatite: Intr-un bol spargem ouale, si adaugam zaharul. Amestecam bine, apoi punem untul topit si uleiul. Treptat adaugam putin lapte, apoi putina faina, pana terminam cantitatile. Vom obtine o...

Citeste continuarea

Desert tarta cu mere, afine si dulceata de trandafiri

Postat de RODIMUR

Desert tarta cu mere, afine si dulceata de trandafiri

Se freacă untul moale cu zahărul pudră, se adaugă smântâna și oul, iar când compoziția s-a omogenizat se adaugă făina. Rezultă un aluat moale, fraged care se va ține...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.12.2014, 17:45
Perfecte direct la favorite
la 14.12.2014, 17:46
vreau si eu
la 14.12.2014, 17:46
O bunatate !
la 14.12.2014, 17:47
Senzationale
la 14.12.2014, 17:47
Doar le-ai mazgalit cu ciocolata,nu mai vreau...

Vezi toate comentariile (44)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking