Fursecuri cu banane și nucă de cocos

Postat de elucubratiiculinare in Prajituri
30 Mai 2012 | 3998 vizualizari
Fursecuri cu banane și nucă de cocos

Ingrediente

  • 2 banane mari foarte copte,
  • 2 ouă,
  • 3+1 linguri ulei,
  • 500 g făină,
  • 10 g praf de copt,
  • 75 g nucă de cocos,
  • 150 g zahăr tos,
  • o linguriță esență de vanilie,
  • un praf de sare.

Mod de preparare

Cernem făina cu praful de copt într-un castron. Bananele se pasează în alt castron. Peste banane adăugăm ouăle, 3 linguri ulei, zahărul, esența de vanilie și un praf de sare. Amestecăm bine după care încorporăm făina cu praful de copt și nuca de cocos.

Se fac biluțe cu mâna unsă cu ulei (o lingură de ulei este suficientă) și se pun într-o tavă unsă cu unt și tapetată cu făină sau cu hârtie pergament.
Se pun la distanță de 3 cm una de alta pentru a nu se lipi în timpul coacerii. Biluțele se pot presa ușor. Se coc la 190 grade pentru 15 minute sau până se rumenesc un pic deasupra.

Se servesc după ce s-au răcit.  

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu banane și nucă de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fursecuri cu banane

Postat de sufletista

Fursecuri cu banane

Intr-un bol mixam margarina cu zaharul,adaugam oul si mixam pana ce se omogenizeaza,adaugam praful de sare,zeama de lamaie,esenta,bicarbonatul,banan pisata si amestecam pana ce se omogenizeaza,...

Citeste continuarea

Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane

Postat de privatelaura

Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane

Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul. Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaoa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.05.2012, 15:36
la 30.05.2012, 16:04
bune
la 30.05.2012, 16:10
Sunt pe gustul meu
la 30.05.2012, 16:25
ador fursecurile!
la 30.05.2012, 16:33

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking