Ingrediente
- 100 g unt, moale, la temperatura camerei,
- 100 g zahar brun,
- 300 g faina (eu am folosit doar 200),
- 1 ou,
- 1/2 plic praf de copt,
- 1 lingurita cacao,
- 1 lingurita scortisoara,
- 100 g ciocolata de menaj, taiata bucati mici, cu cutitul (sau fulgi de ciocolata).
Mod de preparare
Amestecam untul cu zaharul, pana se formeaza o crema spumoasa, pufoasa. Amestecam restul ingredientelor; peste ele adaugam crema pufoasa si incorporam. Dam amestecul la frigider 30 de minute. Repartizam compozitia cu lingura, formand mici gramajoare, intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coacem, la 200 de grade, in cuptorul preincalzit, pana se auresc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|