Ingrediente
- -250 gr ciocolata
- -100 gr unt
- -1lingurita praf de copt
- -100 gr zahar
- -2 oua
- -250 gr faina
- Extra:
- -100-150 gr zahar praf pentru finalizare.
Mod de preparare
Ciocolata o rupem bucati si o punem pe foc impreuna cu untul. Amestecam pana cand se dizolva , luam de pe foc si lasam la racit putin .
In acest timp batem ouale cu zaharul pana cand nu se mai simt granulele de zahar. Amestecam ciocolata cu ouale, adaugam faina si praful de copt. Amestecam bine si punem aluatul intr-o folie de platic , sau acoperim vasul cu o folie si dam la frigider pana cand se intareste aluatul.
Pe o farfurie punem 100-150 gr de zahar pudra si incepem sa facem fursecurile. Luam din aluat cu mainile uscate cate o bucatica de marimea unei nuci , o rotunjim si o dam prin zaharul pudra. Asezam bilutele in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|