Ingrediente
- 100 g unt moale;
- 250 g zahar tos;
- 4 oua;
- esenta de rom;
- 300 g faina;
- 80 g cacao;
- un plic praf de copt;
- un praf de sare;
- 100 g zahar pudra.
Mod de preparare
Intr-un castron se mixeaza untul cu zaharul tos, apoi se incorporeaza ouale, unul cate unul. Se adauga esenta de rom, faina, cacaua, praful de copt si un praf de sare si se incorporeaza. Se acopera castronul cu o folie si se pune apoi la frigider pentru cel putin doua ore (eu l-am lasat peste noapte).
Dupa aceea, se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cu mainile umede se formeaza bilute din aluat, care se dau apoi prin zahar pudra. Se aseaza distantate pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt, apoi se introduce tava la cuptor pana cand fursecurile trec de testul scobitorii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|