Ingrediente
- 2 kaki
- 250 gr faina
- 5 gr scortisoara
- 200 gr zahar
- 110 gr unt
- 1 ou
- 140 gr merisoare si stafide
- 1 lingurita bicarbonat
- 1 lingurita sare
- 50 g chia
Mod de preparare
Dizolvam bicarbonatul in pulpa de kaki. In alt bol amestecam faina, scortisoara si sarea. Frecam untul cu zaharul până se topeste acesta din urma, adaugam oul si pulpa de kaki si mixam. Incorporam faina, merisoarele, stafidele si chia. Formam fursecuri cu o lingurita, le asezam la distanta unele de celelalte, intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preîncălzit la 180 C, cca. 15 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu kaki" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|