Ingrediente
- Ce ingrediente folosim in prepararea retetei de Fursecuri cu scortisoara si nucsoara
- 130 g unt
- 100 g zahar pudra
- 1 ou
- 300 g faina
- 1 praf de copt
- 2 lingurite scortisoara
- nucsoara
- vanilie
- Pentru tavaleala:
- 50 g zahar pudra
- 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare
Iata cum am preparat aceasta reteta de Fursecuri cu scortisoara si nucsoara
Mixam bine untul moale cu zaharul pudra pana devine crema. Adaugam apoi oul si mixam pana se omogenizeaza.
Amestecam praful de copt cu faina si scortioara si le amestecam in compozitia de unt. Adaugam la final nucsoara rasa si vanilia si framantam bine. Va rezulta un aluat nelipicios.
Invelim aluatul in folie alimentara si dam la frigider pentru 15 minute.
Scoatem aluatul din frigider si formam bilute mici, de aceiasi marime. Tavalim bilutele pein zaharul pudra amestecat cu scortisoara.
Asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc potrivit, timp de 10-12 minute.
Lasam sa se raceasca iar apoi putem servi.
Inspiratia a fost Andreea
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu scortisoara si nucsoara" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (38)
|