Ingrediente
- 2 oua
- 150 g zahar
- 50 ml ulei
- 300 g faina
- 1 praf de sare
- 1/2 lgt scortisoara macinata Kotany
- 1 plic praf de copt Dr.Oetker
- 1/2 rodie
Mod de preparare
Aprinzi focul la cuptor. ( ha-ha!).
Ouale, praful de sare si zaharul le mixezi pana cand devin spuma ( cca 1 minut la viteza 2).
Adaugi uleiul si mai mixezi putin.
Adaugi faina amestecata cu scortisoara si praful de copt, cate putin, mixand la viteza mica.
La final pui semintele de rodie si omogenizezi usor cu o lingura, astfel incat acestea sa nu se sparga.
Asezi compozitia cu o lingurita pe folia de silicon pentru fursecuri/macarons si lasi la cuptor pentru 15 minute .
Scoti fursecurile si le lasi sa se racoreasca, apoi le desprinzi usor de pe folie.
Servesti cu drag!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu scortisoara si rodie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|