Ingrediente
- 200 g fursecuri cu oua (EIERKEKSE)
- 200 ml frisca lichida
- 200 ml lapte rece
- 1 plic intaritor de frisca
- 2 plicuri de zahar vanilat
- 100-150 g migdale macinate
Mod de preparare
Se pregatesc toate ingredientele la indemana.
Intr-un castron, foarte curat, se mixeaza frisca lichida cu intaritorul de frisca si zaharul vanilat.
Intr-un castronel se toarna un pahar cu lapte.
Fursecurile se pregatesc la indemana iar migdalele macinate se pun intr-un castronel.
De acum trebuie sa deveniti cat mai rapide dar sa nu va pierdeti cu firea:))) Glumesc.
Fursecurile se inmoaie scurt in lapte rece, zic scurt ca se inmoaie repede, de aceea Tempo:)))
Peste fursecurile inmuiate in lapte se pune cate o lingurita de frisca. Se dau prin lapte doar cate unul, altfel nu functioneaza treaba.
Apoi se inmoaie al doilea care se cupleaza cu cel cu frisca.
Apoi asa grupate se dau prin migdale macinate.
Se aseaza frumos intr-o forma unul langa celalalt si cand sunteti gata se dau la frigider pentru cel putin 3-4 ore.
Sunt foarte, foarte bune, pe cuvant de cercetas:)))
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cuplate si tavalite" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (37)
|