Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa

Postat de Valclaudia in Dulciuri
28 Noi 2016 | 5363 vizualizari
Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa

Ingrediente

  • 250 gr margarina
  • 4 linguri zahar brun
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 2 linguri frisca vegetala
  • un praf de sare
  • 450 gr faina alba proaspat cernuta
  • 1/2 plic praf de copt
  • dulceata de caise si de capsuni
  • fructoza si seminte de canepa decorticate pentru decor

Mod de preparare

Margarina la temperatura camerei, se framanta cu un praf de sare, 1/2 plic praf de copt, 2 linguri frisca vegetala, 1 fiola esenta de vanilie si faina proaspat cernuta.

Intindem aluatul pe masa de lucru infainata, apoi decupam fursecurile in formele dorite. Eu am decupat mijlocul la jumatate din cantitatea de fursecuri cu ajutorul unui dui metalic.

Preincalzim cuptorul la 175 grade C.

Asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt, apoi coacem fursecurile pana devin aurii (cca. 20 minute).

Scoatem fursecurile coapte din cuptor, apoi din tava, le lasam la racit si le umplem cu dulceata de capsuni si de caise. Peste dulceata asezam cate un fursec decupat, apoi presaram peste dulceata seminte de canepa decorticate.

Asezam fursecurile umplute pe un platou, presaram fructoza si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri de post umplute cu dulceata si seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Chec umplut cu gem de fructe de padure si ciocolata

Postat de medioto59

Chec umplut cu gem de fructe de padure si ciocolata

Prepararea checului Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul (adaugat in ploaie) si zaharul vanilat, pana obtinem o bezea ferma. Amestecam galbenusurile cu uleiul, ca la...

Citeste continuarea

Dulceata de smochine

Postat de CameliaComan

Dulceata de smochine

Spalam bine smochinele. Le taiem coditele si taiem fiecare smochina pe lungime in doua jumatati. Punem apa si zaharul intr-o oala mare. Le lasam la foc potrivit pana se transforma intr-un sirop....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2016, 19:35
Cred că nimic nu merge mai bine (deşi-s o grămadă de deserturi) în post ca fursecurile, şi se păstrează excelent mult mai bine, mai multă vreme, decţt deserturile de dulce. Fain!
la 28.11.2016, 19:36
Asa e,Padre!
la 28.11.2016, 19:39
Dimineata dau cafeaua delicioase
la 28.11.2016, 19:44
Daca au dulceata, semintele nu se mai simt! Sigur sunt bune!
la 28.11.2016, 19:46
bune bune

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking